Musik
Pianostämning
Utbildning
Reparationer
Webbdesign
Kampsport
Kontakt
Länkar
Startsidan
 
 

Reparationer  


 Jag har så länge jag kan minnas varit intresserad av att bygga, konstruera och lösa problem. Som äldsta syskonet i familjen och med en far som (du får ursäkta) inte har det praktiska som sin starkaste sida så har jag sen länge få helt eller delvis ansvarat för underhållet.

 Familjen hade hus, sommarstuga och släktgård med fäbod så det har funnits gott om övningsobjekt. Har jag fått prova på nästan allt arbete på ett hus från golv till tak, grund till taknock utom el och våtutrymmen vilket jag med varm hand överlämnar till därför utbildade fackmän. D.v.s. jag har erfarenhet av gjutning, murning, grävning, dränering, snickerier, takläggning (tegel och plåt och papp), köksbygge, tapetsering och målning dvs. det mesta. Detta gör att jag kan ta ett helhetsgrpp vad det gäller en renovering/reparation.

 Jag utför dessa typer av jobb på fastigheter (allt utom nybyggnation) ensam eller tillsammans med andra hantverkare.

Kuriosa: jag har på grund av min långa studietid tvingats skaffat mig grundliga kunskaper i bilreparationer, har bytt de flesta väsentliga delar på en bil. Av denna vara har jag dock fått nog så där får ni leta efter någon annan.