Musik
Pianostämning
Utbildning
Reparationer
Webbdesign
Kampsport
Kontakt
Länkar
Startsidan
 
 

Kampsport   


 Kampsport i olika former har varit en röd tråd i mitt liv sen jag vid 12 års ålder började träna Ju Jutsu i Sandviken för Olle Adervall. Därefter blev det Okinawa Goju Ryu under ledning av Paul Coleman i Oxford en fantastisk instruktör.

En intensiv period i kampsportandet var 1995-2001 när jag bodde och studerade i Örebro och tränade på Örebro Kampsportförening. En mycket bra förening med en bra prestigelös inställning. Det fanns (finns) ett stort antal kampsporter tillgängliga för medlemmarna med mycket hög nivå på instruktörerna med Christer Andersson i spetsen.

 Sen 2001 har jag bott i Stockholm med omnejd och till och från tränat på Hilti BJJ nära Fryshuset. En fantastisk klubb som jag starkt kan rekommendera, duktiga instruktörer, bra stämning och inte minst framgångsrik i tävlingar.

 Jag tar gärna hand om enstaka träningspass i jujutsu eller självförsvar anpassat för individens eller gruppers behov. Jag har ansvarat för kurser i självförsvar för tjejer på högstadiet, pratat säkerhet och lagstiftning, något som varit mycket uppskattat.